Uw naam

Contactformulier

Bel vrijblijvend naar

0251 - 764111


of mail naar

Info@RuudvanDiepen.nl

Startpagina Echtscheidingsbemiddeling Familycoaching Relatiecoaching Mediation Info Over ons Contact Mail: info@ruudvandiepen.nl

Maak kennis met onze dienstverlening

Begrip voor het menselijke

proces van scheiden

Uw email-adres

Uw telefoonnummer

Aanvraag

gratis brochure

Kinderen in de scheiding

Scheiden en inkomen

Stap 1 Me&Youfulness (gratis)

Stap 1 Mefulness (gratis)

Ruud van Diepen Blog

Deskundig maatwerk leveren betekent dat jullie wensen het uitgangspunt zijn. Zakelijke afspraken maken we niet eerder dan dat beide partners daar emotioneel toe in staat zijn. Je ontvangt informatie over de regels en alternatieven die je helpen tot afspraken te komen.

Een goede scheiding betekent voor ons dat jij kunt beginnen aan iets dat beter voor je is. Een probleem daarbij kan zijn dat jij of je partner er nog niet klaar voor is en kampt met gevoelens van verdriet of woede. Het kunnen aanvaarden van de scheiding door beide partners is daarvoor een belangrijke stap.

Kennismakingsgesprek


Staan de emoties nog te zeer in de weg aan het maken van afspraken dan adviseren wij eerst relatie-gesprekken te voeren. Dit draagt eraan bij dat jullie beide in de scheiding kunnen berusten. Pas als de emoties voldoende zijn geuit en verwerkt ontstaat er ruimte om weer verder te kijken en samen afspraken te maken.

De bemiddelaar ondersteunt jullie in dit proces.


Geen scheiding is hetzelfde

Jullie wensen staan voor ons voorop. Onze diensten verlenen wij daarom in de vorm van deskundig maatwerk. Samen met jullie onderzoeken wij waar behoefte aan is. Zo weet je al na het kennismakingsgesprek waar je aan toe bent.Meer informatie, bijvoorbeeld als er kinderen bij de scheiding betrokken zijn, lees je in onze gratis brochures. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

‘Door weer te praten kwamen we er samen uit.’