Uw naam

Contactformulier

Bel vrijblijvend naar

0251 - 764111


of mail naar

Info@RuudvanDiepen.nl

Startpagina Echtscheidingsbemiddeling Familycoaching Relatiecoaching Mediation Info Over ons Contact Mail: info@ruudvandiepen.nl

Maak kennis met onze dienstverlening

Begrip voor het menselijke

proces van scheiden

Uw email-adres

Uw telefoonnummer

Aanvraag

gratis brochure

Kinderen in de scheiding

Scheiden en inkomen

Stap 1 Me&Youfulness (gratis)

Stap 1 Mefulness (gratis)

Ruud van Diepen Blog

Ondersteuning van u en uw gezinsleden

Het gezin is een leef-, leer- en liefdeplek voor de gezinsleden. Soms heb je daar hulp bij nodig. Familycoaching ondersteunt u en uw gezinsleden met beproefde methoden. Voorkom dat problemen zich blijven herhalen of (dreigen) erger te worden.


Chronische vermoeidheids-verschijnselen verdwenen  toen het verband duidelijk werd met een  geweldsincident. De uithuisplaatsing van een pleegkind uit het pleeggezin kon worden voorkomen door een gezonde orde aan te brengen tussen de eigen en pleegkinderen en de onbewuste gelijkenis tussen het pleegkind en de pleegvader met de moeder bewust maken. Het pleegkind hoeft de moeder niet te vervangen.

Systemisch werken is een nieuwe methode die op zachtzinnige wijze het verband tussen gezondheid en de oorzaak van problemen kan blootleggen en helpen oplossen.   


Heb je last van depressieve gevoelens, migraine, chronische vermoeidheid, relatieproblemen of bv. een burn-out? Ervaar je in je relatie spanningen en lukt het niet een oplossing te vinden die voor beide goed voelt. Of vertonen je kinderen afwijkend gedrag of dalen hun schoolprestaties.


Waarom Familycoaching?


Familycoaching past effectieve methoden toe op het gebied van relatie- en familieproblemen. Onze methoden zijn gebaseerd op de inzichten van The Mind Gym, Dr. Sue Johnson en Bert Hellinger, de grondlegger van systemisch werken. Deze methoden stellen ons in staat goede resultaten te bereiken. Ruud van Diepen    werkt samen met Monique Aarts van ‘De kracht van      het systeem’. Monique is ervaren en gediplomeerd         begeleider systeemopstellingen.

Meer jnformatie?

Systemisch werken   PDF

Emotional Focussed Therapy en Relaties   PDF